Vrijblijvend consult?

Beoordelingen

Willy Lemmen geplaatst op Feb 26, 2018 5:19 PM
Op 19 februari een bovenooglidcorrectie gehad en oneffenheden laten verwijderen in mijn gezicht. Vandaag de hechtingen eruit gehaald. Wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb. Ik wilde dit al zo lang en zo graag. Maar wat ben ik blij dat ik heb gewacht op dit moment en dat ik door deze twee lieve mensen ben geholpen. Zo lief, zo correct en vooral heel kundig. Het resultaat is nu al prachtig en over een paar weken natuurlijk perfect. Heel veel dank Beanca en Angelos voor jullie lieve en zorgzame begeleiding en handelingen naar mijn mooie uitziende blik …��

Nicole Beurskens geplaatst op Feb 13, 2018 1:19 PM
Vandaag een botox behandeling en fillers laten plaatsen. In een woord geweldig! Zie er weer prachtig uit. Wat een kundig en lief stel. Heel.erg bedankt! Jullie mogen mij blijven onderhouden. Liefs Nicole

ingrid van berlo geplaatst op Jan 14, 2018 12:03 PM
In 2012 een ooglidcorrectie laten doen, ik ben er nog iedere dag heel blij mee. Ik heb mijn mooie meisjes ogen terug gekregen, zoals beloofd door Dokter Michail. Hij en zijn vrouw Bianca zijn echt top!

Yvonne geplaatst op Nov 30, 2017 10:49 PM
Vorige week een ooglidcorrectie laten doen. Na vele jaren van twijfel en angst via een vriendin bij Dr Angelos en Bianca Michail terecht gekomen. Mede door hem en zijn vrouw is alles heel fijn en rustig verlopen en bijna zonder angst. Van de ingreep niks gevoeld …zelfs niet van de verdoving…en tijdens de ingreep was sfeer gezellig. Goed gekoeld na de ingreep en rustig aan gedaan. Bijna niet blauw geweest en totaal geen pijn gehad. De nazorg was super goed. Geen 100 maar 200% meegevallen. Vandaag zijn de hechtingen eruit gegaan en het resultaat is nu al geweldig mooi. Wil Angelos en zijn vrouw Bianca bedanken voor alle goede zorgen.

Marjo geplaatst op Aug 26, 2017 7:01 PM
6 weken geleden een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren ook na enige twijfel vooraf, het resultaat is prachtig ik ben er zo blij mee. Maar vooral wil ik hier Bianca en Angelos bedanken voor de duidelijke uitleg, ingreep en nazorg, en zoals iedereen hierboven ook al meldt jullie zijn een pracht-team, vooral zo door blijven gaan. Top !

maria geplaatst op May 22, 2017 12:15 PM
zeer geachte lezers, Ik heb oktober 2017 een Macs lift laten uitvoeren. Ik had me goed ingelezen en ben mede door de begeleiding/informatie van Bianca&Angelos is het voor een 100% geslaagde ingreep . Eerlijkheid en openheid door hen zijn de instrumenten die ervoor zorgen dat hun kwaliteit werk leveren. Daar wil ik mee zeggen niets te veel en niets te weinig. ευγνωμοσύνη μου είναι μεγάλη. φιλί,

Monique geplaatst op Apr 24, 2017 9:10 PM
Lieve Bianca en Angelos, jullie zijn kanjers met t hart op de juiste plek! Jullie hebben oor en ziel voor je patiënten. Echt heel mooi wens jullie veel geluk ! Liefs mo

Bert geplaatst op Feb 13, 2017 1:20 PM
Op 13 januari heb ik een boven ooglidcorrectie laten doen. Een paar jaar over gedacht om het te laten doen. Twijfel… weldoen, niet doen. Reden: Vermoeide blik, afzakkende oogleden en het terughalen van een stukje schoonheid. Een week later gingen de hechtingen er weer uit en de wereld is weer open gegaan. Het hoeft geen betoog, ook gezien andere positieve reviews, dat dit team hun vak verstaat. Bianca en Angelos Michaïl, proficiat… Ga zo door…

Thijs geplaatst op Jan 8, 2017 2:34 PM
2 Januari een bovenooglidcorrectie laten doen. Vermoeide blik en constant afzakkende oogleden. Week later hechtingen laten verwijderen en de wereld is weer open gegaan. Zeer bekwame arts , die samen met zijn echtgenote je lachend door de operatie heenpraat. Voor iedereen aan te raden. Hier ben je klient , en geen nummer !

Mootje geplaatst op Jan 5, 2017 8:11 PM
6 Dagen geleden bij Praktijk Michail in Horst een bovenooglidcorrectie laten doen. Vandaag de hechtingen laten verwijderen. Ik ben best wel een perfectionist en durf nu al te zeggen dat het erg mooi en vakkundig gedaan is! De begeleiding en adviezen waren vanaf de eerste dag top. Angelos en Bianca nemen de tijd en zijn erg leuk en gezellig in de omgang (zelfs de ingreep was gezellig). De ingreep en herstel periode vond ik persoonlijk weinig voorstellen. Ik heb totaal geen pijn gehad. Mocht iemand een ooglidcorrectie willen zit je bij Angelos en Bianca op de juiste plek!

Gertie kepser geplaatst op Dec 18, 2016 2:49 PM
5 weken geleden heb ik een bovenooglid correctie laten doen. De operatie werd erg zorgvuldig uitgevoerd. Met name het feit dat er rust en veel tijd werd genomen door Bianca en dokter Michael was erg fijn. Ik was erg bang zij hebben me geholpen door de operatie heen. De operatie zelf viel heel erg mee! Bijna geen pijn en ook erna niet. Ik heb het rustig aan gedaan, goed gekoeld en heb ook bijna geen blauwe plekken gehad. Het resultaat is nu al heel mooi. Bedankt, groet Gertie Kepser

Yvonne geplaatst op Nov 5, 2016 9:29 AM
Hallo ik ben Yvonne 57jr heb in mei al reactie geplaatst heb toen Macs lift ten doen was super tevreden heb gelijk afspraak gezet voor crotol oil peeling 26sept is al gebeurt nu mensen die twijfelen niet twijfelen gelijk doen je weet niet wat je ziet eerlijk waar het is zo mooi had veel rimpels vlekken oude grove huid ik ben zo blij had wel wat verwacht maar dit echt ongelovig alles weg mooi glad gezicht en weer frisse uitstraling vlekken weg de pijn va lt reuze mee laat je niet bang maken door de foto’s die je ziet hoe je er uit komt te zien de eerste wk ik dacht alleen maar het komt goed en word straks hartstikke mooi heb geen pijnstillers nodig gehad paracetamolletje bij mij heelde alles vlug was naar een week weer buiten met beetje make-up ik ben nu bijna 6wk verder het word alleen maar mooier was al blij na 2wk ben echt gelukkig en blij ermee ontzettend goed resultaat ik bedank Bianca en natuurlijk angelos mensen je word er echt gelukkig van

Miranda geplaatst op Oct 11, 2016 9:04 AM
21 sept. een ooglidcorrectie laten doen. Nu na bijna 3 weken is resultaat heel mooi geworden, heel natuurlijk… Ik had smet tussen de oogleden en ik ben er nu helemaal vanaf! Angelos en Bianca zijn hele fijne mensen die alle tijd voor je nemen en je heel erg op je gemak stellen, bedankt voor de goede zorgen!

Lidia geplaatst op Sep 22, 2016 8:52 PM
Na jaren nadenken in maart een wenkbrauwcorrectie laten doen. Heb erg tegen de ingreep opgezien maar het viel me 120 % 😉 procent mee. Tijdens de ingreep werd ik aan alle kanten gerust gesteld en we hebben het uitgebreid over van alles en nog wat gehad. Ook de nazorg was prima. Zelfs ’s avonds konden we met vragen terecht. Vandaag op nacontrole geweest. Het ziet er goed uit, ik ben er erg blij mee. Mocht het weer nodig zijn zal ik me zeker weer melden. Angelos en Bianca heel erg bedankt voor de goede zorgen jullie zijn een super team.

mirjam geplaatst op Jul 28, 2016 5:07 PM
heb 17 juni na 2 jaar treuzelen een ooglidcorrectie laten doen en het spijt dat ik het niet eerder heb laten doen ! ingreep stelt niks voor, lieve mensen die je alleen maar op je gemak stellen. en wat ben ik blij met de verandering nog iedere dag als ik in de spiegel kijk. hartstikke bedankt ! groetjes Mirjam

Franka Willems geplaatst op Jul 9, 2016 12:37 PM
Ik heb op 22 februari samen met mijn zus een ooglid correctie gedaan.De operatie valt reuze mee e en het herstel dr na ging heel ging heel vlot geen pijn gehad ook Wij zijn beiden zeer tevreden en nu na iets meer dan 4 maanden zie je dr al bijna niks meer van. Dus bij twijfel gewoon doen. En bij Angelos en Bianca voel je je heel erg welkom . Dank jullie wel

Anja geplaatst op Jun 22, 2016 9:39 PM
Afgelopen dinsdag 14 juni heb ik een bovenooglidcorrectie laten doen bij praktijk Michail.Mijn ervaringen zijn alleen maar positief. Ik heb twee jaar nagedacht of ik het zou laten doen, ben op verschillende plaatsen geweest voor informatie, maar telkens was het ’t toch net niet. Toen ik mijn eerste afspraak bij praktijk Michail had, voelde dit meteen goed en vertrouwd. De mogelijkheden werden duidelijk uitgelegd. Tijdens dit eerste gesprek heb ik meteen een afspraak gemaakt voor de ingreep. En daar heb ik geen moment spijt van gehad. De ingreep zelf was volkomen pijnloos, en ook de dagen erna heb ik weinig last gehad. Dr, Angelos stelde mij gedurende de hele ingreep gerust, en vertelde rustig wat hij deed. Ook zijn vrouw Bianca, zorgde ervoor dat ik mij geen moment nerveus of ongemakkelijk, hoefde te voelen. De persoonlijke benadering en aandacht, maakt dat je je niet de zoveelste patiënt voelt. Ze ervaren het als een compliment dat je je vertrouwen in hun handen durft te leggen. De nazorg is super. Bianca belt de dag na de ingreep om te informeren hoe het gaat. En zelf kun je 24 uur per dag contact opnemen als je iets niet vertrouwt. Een week na de ingreep wordt de tijd genomen om de hechtingen te verwijderen, en te kijken hoe het nu is. Ik ben nu, 8 dagen na de ingreep, super tevreden over de verandering die ik al zie. En ik kan iedereen die twijfelt, alleen maar aanraden om de stap te zetten, en een afspraak te maken bij praktijk Michail. Angelos en Bianca verdienen een groot compliment.

Bianca geplaatst op May 30, 2016 6:32 PM
Ik heb op 24-05-2016 Door Angelos een macs lift laten doen. Ik kan het iedereen die het zou willen aanraden om het bij jullie te laten doen. Angelos is een super vakbekwaam arts! En Bianca zo’n lieve leuke zorgzame vrouw. Jullie zijn samen een top team!! Ik ben jullie heel dankbaar voor deze mooie ervaring en resultaat! Ik heb jullie in mijn hart gesloten. Groetjes Bianca

Yvonne geplaatst op May 27, 2016 12:09 PM
17 mei een Macs lift laten doen, Ten eerste,wat een superfijn,lief en eerlijk stel zijn jullie,angelos je verstaat je vak als geen ander,en met zo,n lieve en leuke vrouw naast je zijn jullie een superteam,mijn vrouw is er zeer blij mee en daar gaat het tenslotte om,het resultaat mag er nu al wezen na pas anderhalve week ,ik raad jullie ook met klem bij iedereen aan,zo als het bij jullie gaat,zo moet en hoort het te zijn,puur perfectie. Ik wens jullie veel geluk en liefde,en tot gauw�� Groetjes Yvonne en Ron.

Marina geplaatst op May 4, 2016 12:08 PM
15 april 2016 bovenooglid correctie gehad. De operatie viel heel erg mee! Geen pijn en ook erna niet. Het resultaat is nu al mooi en wordt nog beter. Kan het iedereen aanraden. Bedankt!

Marion geplaatst op Apr 3, 2016 12:25 PM
Ik heb 21 maart een bovenooglidcorrectie laten doen. De ingreep is heel goed te doen en Angelos en Bianca nemen alle tijd voor je. Ik ben zeer tevreden over deze praktijk en zou hen bij iedereen aanbevelen. Heel erg bedankt Bianca en Angelos, jullie zijn toppers!

Anny geplaatst op Mar 8, 2016 8:17 PM
Ik voor week terug ooglidcorrectie laten doen Het ziet er nu al zo mooi uit Het zijn zo lieve mensen Angelos en Bianca stellen je gerust. zal ze echt aanbevelen aan iedereen

Jeanne geplaatst op Feb 27, 2016 12:41 PM
19 jan.een macslift laten doen bij Anglos en Bianka . Zulke bijzondere aardige mensen , je voeld je er meteen op je gemak ,ze leggen alles goed uit .Ik was de rust zelve en heb de hele 4 uur durende operatie geslapen daarna nog een lekker kopje koffie en een babbeltje kon ik naar huis . Een week later zijn de hechtigingen eruit ,ik heb 0%pijn gevoeld helemaal niets en het resultaat mag er zijn .Ik zou het zo weer laten doen dank jullie wel lieve Angelos en Bianka jullie zijn geweldig Ik raad jullie iedereen aan die iets aan zichzelf willen laten doen heel veel succes verder jullie verdienen het .

Ingrid van Wijk geplaatst op Jan 19, 2016 8:52 PM
In mei vorig jaar een macs lift gehad. Ik wist dat mijn gezicht na de operatie gezwollen zou zijn maar ik schrok toch wel. Dezelfde avond nog contact opgenomen en een lieve Bianca stelde mij helemaal gerust. Ik had toch wel pijn en heb een paar dagen nog pijnstillers ingenomen. De eerste twee weken was mijn gezicht nog flink opgezwollen maar in de weken daarna ging het steeds beter. Na vier weken ben ik weer gaan werken. Mijn gezicht ziet er nu prachtig uit en ik ben heel blij dat ik de macslift heb laten doen. Dr Michail is een eerlijke vakkundige chirurg en Bianca is een vrolijke, geduldige zorgzame vrouw. Je bent bij hun in goede handen. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen!

Celine geplaatst op Jan 8, 2016 5:38 PM
Op 30 dec 2015 een ooglid correctie ondergaan bij Angelos en Bianca. Nu na 10 dagen al helemaal tevreden, terwijl het resultaat alleen nog maar verder vordert. Angelos en Bianca super bedankt voor jullie vakkundigheid maar bovenal ook voor jullie zorgzaamheid!! Totaal geen pijn ervaren. Ik zou zeggen :bij twijfel gewoon doen!!! Celine

Thérèse Konings geplaatst op Jan 6, 2016 4:16 PM
Op 15 december een boven ooglidcorrectie laten doen (samen met mijn zus). Angelos is een vakkundige man die weet wat hij doet. Bianca is een schat van een vrouw & assistente. Ze stellen je erg op je gemak en leggen goed uit wat ze gaan doen, maar ook bij de nazorg wat je moet doen en laten. Ook een telefoontje gehad om te vragen hoe alles ging een dag na de ingreep. Ik zag na de ingreep bont en blauw en had dikke ogen, maar je zag alles met de dag beter worden en na 6 dagen de hechtingen laten verwijden. de verdikkingen waren weg en de blauwe plekken waren alleen nog lichtjes zichtbaar onder mijn ogen. Ik heb totaal geen pijn gehad en het resultaat is boven verwachting. Ik kan Bianca en Angelos bij iedereen aanraden en mocht het ooit in de toekomst nog nodig zijn, hoef ik niet lang te denken waar ik naar toe ga! Bianca en Angelos, heel erg bedankt voor de goede zorgen en het mooie resultaat!

Mariëlle geplaatst op Jan 4, 2016 2:06 PM
Vorig jaar april 2015 heb ik een ooglidcorrectie laten uitvoeren bij de heer Michail. De bedoeling was dat ik ook een chemische peeling zou doen onder mijn ogen. Echter vanwege het feit dat het toen erg “goed” weer was, is mij dit toen afgeraden. We hebben het uitgesteld tot afgelopen 23 december 2015. Ik kan nu al zeggen dat beide ingrepen nu al een verbluffend resultaat hebben. Ik was al zeer tevreden over mijn boven ooglidcorrectie en ben nu super tevreden over het gehele eindresultaat. Ik kan iedereen die ook nog maar enigszins twijfelt de heer Michail aanbevelen. Zijn echtgenote die hem assisteert en hij zelf zijn zeer vakkundig en daarbij ook nog eens heel vriendelijk. Ze zijn eerlijk, oprecht en proberen je voortdurend op je gemak te stellen. Ook de nazorg is perfect. Ik kan ze dus met zekerheid bij iedereen aanraden. Ik schrijf dit bericht omdat ze ook echt verdienen om een compliment te krijgen. Dr. Michail top en zeer vakkundig, Mevr. Michail, erg lief en eerlijk.

Marion geplaatst op Dec 22, 2015 10:43 PM
16 December een ooglidcorrectie laten doen.Bianca en Angelos stellen je erg op je gemak, zodat de zenuwen geen kans krijgen.Met goede uitleg de praktijk verlaten.Vandaag 22 December de hechtingen laten verwijderen.Het resultaat is nu al mooi !!!! Wat een vakman is die Angelos. Heb het zelf als een pijnloze ingreep ervaren. Kan het iedereen aanraden die hier nog over twijfelt ……Gewoon DOEN!!Het gevoel van “zware ogen” is er niet meer. Voor mij kan de kerst niet meer stuk. Dank je wel lieve mensen.

geplaatst op Nov 19, 2015 6:18 PM
In het voorjaar een schaamlipcorrectie ondergaan. Ik kan alleen maar lovend spreken!!! Zeer goede begeleiding, ontspannen sfeer maar het aller belangrijkste vakwerk afgeleverd. Hij is niet snel tevreden en dat siert zijn werk. Dank je wel Angelos en Bianca jullie zijn een goed team

Nancy geplaatst op Nov 11, 2015 8:09 PM
Afgelopen vrijdag een ooglidcorrctie laten uitvoeren, bij deze lieve mensen Bianci en Angelos heb je geen kans om nerveus te zijn. De behandeling werdt uiterst zorgvuldig ,rustig en liefdevol uitgevoerd ( na een goed eerder gevoerd intake gesprek). Na een lekker bakje koffie naar huis, met goede uitleg wat thuis te doen. Je voelt je echt een persoon en geen nummer. Vandaag 11 november , 5 dagen later de hechtingen verwijdert. Een prachtig resultaat , en geen pijn gehad! Zeer goed te handelen ! Bedankt voor de goede zorgen!

Nancy geplaatst op Nov 11, 2015 7:57 PM
Afgelopen vrijdag een ooglid correctie gehad, bij deze lieve mensen Bianca en Angelos heb je niet eens de kans om nerveus te zijn. De behandeling ( na een eerder goed gevoerd intake gesprek) wordt uiterst rustig en liefdevol uitgevoerd . Je voelt je echt een persoon en geen nummer ! Na een lekker bakje koffie weer naar huis met goede uitleg wat thuis te doen, nu vandaag 11 november , 5 dagen later, hechtingen zorgvuldig verwijderd. Een super mooi resultaat , en nul pijn gehad!! Zeer goed te handelen! Bedankt voor de goede zorg!!

Ans geplaatst op Oct 31, 2015 11:19 AM
6 weken geleden een Macslift gehad. Het resultaat is werkelijk prachtig. De ingreep zelf was goed te doen. Het is met uiterst zorgvuldigheid uitgevoerd, maar, ondanks de zorgzame behandeling van Angelos en Bianca, vond ik de eerste week na de ingreep zeer pijnlijk. Het resultaat is nu zo mooi dat het zeker het ongemak waard is. Ans

petra janssen geplaatst op Oct 29, 2015 2:10 PM
gisteren een macs lift gehad. Mocht je nog twijfelen: gun het je zelf. De operatie vindt plaats in sfeer van enorme betrokkenheid en zorgvuldigheid. Ik heb vooral veel rust en sereniteit ervaren. En nu 24 uur later: de eerste resultaten al zichtbaar. De napijn valt reuze mee. Ben nu benieuwd naar het resultaat als de hechtingen weg zijn en ook de zwellingen. Believe in your dreams, they are given for a reason.

Conny Holdinga geplaatst op Oct 7, 2015 5:53 PM
Vandaag de hechtingen eruit van mijn bovenooglid correctie. Angelos en Bianca nogmaals dank voor alle goede zorgen. Ik ben nu al blij met het resultaat en het is nog geen week geleden. Ook ik zeg…niet twijfelen gewoon doen!

Wendy geplaatst op Oct 2, 2015 7:58 PM
Vandaag op intake geweest voor een eventuele macs-lift. Super vriendelijk ontvangen en er werd me eerlijk verteld dat het bij mij nog niet nodig was. Objectief en deskundig. Tegenovergestelde van geldklopperij! Hier ga ik zeker over een paar jaar terug!!! Dankjewel ��!

Rian Kuijpers geplaatst op Sep 25, 2015 9:21 AM
11 september mijn bovenoogleden laten doen. Wat was ik zenuwachtig vooraf! Maar toen ik in de stoel lag en de behandeling bezig was , was ik daarna rustig en benieuwd naar het resultaat. Mijn ogen hebben de eerste dagen alle kleuren gehad die bij de ‘blauwe’ plekken hoorde. Maar ik zag de ogen met de dag mooier worden. Toen de hechtinkjes er daarna uit waren zag je pas hoe het echt geworden was. Echt kei-mooi zoals ze hier zeggen. Ben er erg blij mee. Super veel dank aan Angelos en Bianca. Ik kan deze kliniek echt aan iedereen aanbevelen!

Eva geplaatst op Jun 27, 2015 7:37 PM
bijna 4 jr geleden boven ooglidcorrectie laten uitvoeren. Ik heb aziatische ogen en mijn oogleden hingen over mijn wimpers waardoor ik altijd een vermoeide blik vertoonde. Dit is de beste beslissing geweest want Michail heeft bij mijn oogleden een nieuwe plooi gemaakt waardoor mijn ogen opener en groter zijn geworden. Deze week mijn lippen laten vullen en een kleine botox behandeling gehad. Super tevreden met het resultaat. Mijn moeder komt ook regelmatig voor allerlei behandelingen zoals maclift en lippen vullen. Allemaal dik tevreden. Michail is een echte kunstenaar. Hij gaat voor de perfectie en natural look. Als bepaalde behandeling overbodig is dan raad hij het gewoon af. Twijfel je? Ga dan gewoon op consult en snap je precies wat ik bedoel. Bianca en Michail zijn toffe mensen. Ik denk dat je nergens een praktijk vindt waar jij je zo op je gemak voelt. Maar dat vooral te danken aan Bianca 🙂

nely geplaatst op Jun 17, 2015 11:47 AM
6 juni een macslift met halslipo laten doen na 10 dagen al een geweldig resultaat het is nog wat stijf en opgezwollen maar zie al heel veel verschil ,Angelos en bianca zijn heel aardig en Angelos is zeker een chirurg die zijn vak goed en met plezier uitoefent ben blij met het resultaat

Barbara geplaatst op Jun 15, 2015 10:57 AM
Heb 22 mei ooglid correctie laten doen. Verbaast me een beetje hoe makkelijk iedereen er over praat. Behandeling is rustig en ik werd erg op mijn gemak gesteld. Ik heb het wel als best spannend ervaren! Ten eerste door de medicijnen ( waar ik wel voor gewaarschuwd ben) maar mijn hart ging tekeer!! ten tweede zijn ze toch echt in je gezicht aan het knippen! Ik heb de eerste dag als heel onprettig ervaren! Heeeel veel spanning op mijn ogen, veel pijn gehad. Met koelen wel minder maar zeker niet pijnloos zoals het bij velen lijkt. Nu 3 weken later kan ik met make-up echt prima op straat maar zonder make-up zijn littekens nog heel rood en nog steeds beetje dik. Resultaat is echt super super super super mooi dus ben dik tevreden!! Maar om te zeggen, joh.. doe je ff op je vrije middag.. zeer zeker niet! Wel heel tevreden met het eindresultaat, dus als je de stap neemt.. ga zeker naar Michail!

Ingrid geplaatst op Jun 4, 2015 1:08 PM
Drie weken geleden heb ik een Macs-lift laten doen. De eerste twee weken wel een opgezwollen gezicht gehad maar nu…….een prachtig resultaat waar ik heel blij mee ben. Bianca en dr Angelos heel erg bedankt.

Méry Philippi geplaatst op Jun 3, 2015 7:41 PM
vandaag mocht ik weer naar Horst toe rijden, mijn tweede botox behandeling, en ik word zo blij van Bianca en Angelos! heerlijke en eerlijke mensen, geen gehaast en je bent er wie je bent géén nummer. anderhalf jaar geleden mijn oogleden laten liften en dagelijk ben ik er nog zo blij mee, net als de botox spuitjes. als er iemand hun vak verstaan ,is dit lieve stel het wel. nogmaals Dank jullie wel en tot de volgende keer.

Nicky geplaatst op Jun 2, 2015 7:11 PM
Alweer mijn tweede ” mooi maker” 2012 mijn boven oogleden laten doen en na al die tijd gespaard te hebben, mijn hamster wangen laten liften! Dus een Macs lift. Vandaag 2 juni 2015. Nu is het pas 5 uur geleden en ik heb het met een plaatselijke verdoving laten doen. Natuurlijk is Androli een charmeur maar toch fijn om te horen dat je een model patient bent �� Eerlijk is eerlijk een paar schoenen kopen is veel makelijker maar dit viel echt SUPER mee. Het is raar om het geknip te horen, vooral als je gaat liggen bedenken dat het jouw huis is….maar zet gewoon je verstand op nul denk aan wat leuks…..ontspan je en dan is het werkelijk zo voorbij! Zeker met de geruststellende ogen en als je wilt, de gezellige babbel van lieffie Bianca. Ik zeg….niet twijfelen gewoon doen! Because your worth it ������

Rottiers rita geplaatst op May 18, 2015 10:01 AM
Super mensen! Ik Dank jullie zeer. Tot snel.

Anita geplaatst op Apr 25, 2015 6:55 PM
Hoi Michail en Bianca. Helemaal tevreden!! Begin april bovenooglid correctie en onder het onderste ooglid een chemische peeling. Niet blauw geweest (wel de arnicadruppels gebruikt en goed gekoeld), helemaal geen pijn gehad en na 8 dagen alweer “toonbaar”(met make-up 🙂

marian driessen geplaatst op Apr 11, 2015 4:08 PM
1 week geleden ooglidcorrectie laten doen zeer tevreden bij deze hartelijk warme mensen het is een feest als je bij bianca en angelos bent geweest

M.Baltussen geplaatst op Apr 11, 2015 10:15 AM
2 April ooglidcorrectie laten doen heel mooi resultaat,Dr.Michael en Bianca super mensen. Heel Hartelijk Bedankt.

Franca geplaatst op Apr 10, 2015 10:48 PM
Angelos en Bianca bedankt voor de fijne behandeling bij mijn ooglidcorrectie is nu een week geleden maar hetziet er nu al super mooi uit een aanbeveling hoe strak de lijntjes zijn complimenten bedankt en een dikke kus groetjes uit asten

Cora Ernestus geplaatst op Feb 27, 2015 5:06 PM
Vandaag 3 weken geleden (6 februari)een Macsliftt en Halslipo laten doen.De ingreep was geheel pijnloos ,alleen de paar dagen daarna met strak verband om je hoofd was een beetje vervelend maar eenmaal het verband eraf ging alles prima en nu na 3 weken ziet het er heel goed uit. Angelos en Bianca zijn super aardige mensen en je voelt je gelijk op je gemak vanaf het eerste intake gesprek tot aan het laatste bezoek als de hechtingen verwijderd worden en je kan ook altijd bellen als je vragen hebt. Angelos en Bianca hartelijk dank ik er blij mee.

Stascha geplaatst op Feb 23, 2015 5:58 PM
2 februari heb ik een bovenooglidcorrectie gehad en het is mij 100% meegevallen. Angelos en Bianca zijn bijzonder lieve mensen die je meteen op je gemak stellen en je eerlijk advies geven. De behandeling is pijnloos en Bianca zat naast mij gezellig te kletsen dus het was zo klaar naar mijn gevoel. Ik ben heel blij met mijn nieuwe ogen ! Angelos en Bianca nemen alle tijd voor je en laten je ook jezelf zijn ! super ! Dank je wel !

M. geplaatst op Feb 6, 2015 1:29 PM
Ontzettend tevreden en blij met het resultaat na een Macs-lift met halslipo. De ingreep verliep pijn- en stressloos. Nu weer een fris uiterlijk zonder “kalkoen nek”. In een woord super!

Liesbeth geplaatst op Jan 25, 2015 1:06 AM
Lieve schatten van mensen , ben uitstekend behandeld voor een ooglidcorrectie boven en beneden . Heel mooi gedaan en ben er erg blij mee. Ben je bang dan neemt de angst meteen weg als je Bianca en Angelos ontmoet , hele warme mensen waar je gewoon mens bent , en Angelos die vakwerk levert . Bedankt voor mijn mooie oogjes ! Groetjes Liesbeth

Claudia geplaatst op Oct 20, 2014 1:01 PM
Afgelopen zaterdag een bovenooglidcorrectie laten doen, en het resultaat na 1,5 dag is al spectaculair mooi! De ingreep was volledig pijnloos en Bianca met haar warme en oprechte persoonlijkheid gaf deskundig zorg op alle vlakken. De intake enkele weken vooraf werd vakkundig gedaan door Bianca, en Angelos nam daarna alle tijd om te bekijken hoe hij het beste en mooiste resultaat zou kunnen behalen. Hij vertelde gedetaileerd wat hij wel en juist niet moest doen om mijn natuurlijke oogopslag te behouden zodat ik geen “bambi blik zou krijgen. Dit alles stond in zo’n contrast met andere klinieken dat ik meteen wist dat ik hier op de juiste plek was. Heel erg bedankt Angelos en Bianca!!

Gerrien geplaatst op Oct 18, 2014 11:42 AM
Wat een feest om daar, bij Bianca en Angelos, een ooglid correctie te ondergaan. Je hebt het idee dat je in een luxe schoonheids salon bent en je wordt als een prinses behandeld. Vooral de charme van een griek en het hartelijke van Bianca. Het stelt helemaal niets voor. Ik ben wel een paar dagen behoorlijk blauw geweest maar een zonnebril verbloemd alles. Ik heb jullie al bij diverse mensen aanbevolen en hoop dat ze ook voor jullie kiezen. Niet zo onpersoonlijk als in een ziekenhuis. Lekker vertrouwd en zonder angst stap je zo in de behandel stoel. Dank jullie voor de fijne behandeling en ontvangst.

Yolanda geplaatst op Oct 1, 2014 6:37 PM
Wat een andere chirurg ”verpest” heeft bij mijn ooglidcorrectie, is door Michail keurig hersteld. Vakkundig en eerlijk advies en het vrolijke gebabbel van Bianca helpt je gezellig door de operatie heen. De ingreep stelt echt totaal niks voor. Bianca en Michail, hartelijk dank!

carla verveer geplaatst op Sep 27, 2014 10:02 AM
ik ben zooooo blij dat ik de stap heb durven te zetten om Macslift te laten doen.Ik ben zelfs bang om alleen te gaan bloedprikken kun je nagaan. De operatie stelt niets voor natuurlijk de dagen erna een beetje zeurderige pijn maar allemaal goed te hebben,het enige nadeel was dat ik niet goed kon kauwen maar ach dat is weer goed voor de lijn. nu na bijna 3 weken zie je haast niets meer en het resultaat is geweldig, Angelos en Bianca hartstikke bedankt GOED GEDAAN..

Brigitte Brummans geplaatst op Aug 4, 2014 7:03 PM
Vandaag precies 10 dagen geleden een macslift, of eigenlijk een kaaklijnlift gehad. Onder plaatselijke verdoving, omdat ik niet graag onder gehele narcose ga. De ingreep is me 100% meegevallen Bianca’s gezellige gekwebbel heeft me enorm afgeleid van de hele operatie. Angelos heeft prachtig werk verricht! Ik ben reuze blij dat ik het heb laten doen. Mocht je nog twijfelen..niet doen! He is het waard. Ik ben 1 week thuisgebleven en vandaag weer aan het werk gegaan. Angelos en Bianca: ευχαριστώ! 🙂

25-06-2014 geplaatst op Jun 25, 2014 4:06 PM
Beste Bianca en Angelos, Ik wil jullie bijdeze bedanken voor het uitgebreide gesprek dat wij vanochtend hebben gehad. Ik vond dit opmerkelijk, eerlijk en deskundig advies waarbij niet de verkoop centraal staat. In mij geval, werd het nog even afgeraden. Ik ben toch blij dat ik langs ben geweest, en jullie zullen zeker nog een keer iets van mij vernemen. Bedankt!

geplaatst op Jun 18, 2014 12:31 PM
Bovenooglidcorrectie laten doen…deze praktijk is een echte aanrader…300% tevreden…SUPER…..